Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Inici Smarthome Climatització
Climatització
Domòtica Climatització

Temperatura sempre al teu gust, segons els objectius de confort i estalvi energètic programats

Depenent de la temperatura programada, el sistema activa la calefacció, l'aire condicionat o la ventilació. També puja i baixa les persianes segons l'estació de l'any i la inclinació del sol. El sistema pot tenir en compte altres condicions programades com horaris o la detecció de presència en una habitació o un altre espai concret.

El sistema és capaç de "aprendre" quant triga a climatitzar un espai. D'aquesta manera sap en quin moment ha d'activar la calefacció o l'aire condicionat per complir amb la temperatura i horaris programats. A més pot rebre informació del servei meteorològic per preparar la casa segons les previsions.

Temperatures personalitzades per a cada espai

Cada habitació o espai de la casa o edifici pot tenir una temperatura definida tenint en compte l'horari. Es pot programar, per exemple un mode nit, durant el qual tota la casa canviarà la temperatura segons el programa i tenint en compte que al matí la temperatura ha de tornar a l'estat anterior per començar el nou dia amb el confort desitjat.

Climatització Independent Domòtica

Adaptable a tots els tipus de climatització

Es pot programar i automatitzar qualsevol sistema de climatització com radiadors, terra radiant, splits d'aire calent/fred o sistemes centralitzats ja siguin elèctrics, de gas o gasoil.

Control total des de qualsevol lloc

El sistema és autònom i totalment automàtic, però si volem activar/desactivar la climatització o modificar qualsevol paràmetre de temperatura, pot fer-se manualment des de l'App amb un Smartphone, tablet o ordinador des de qualsevol lloc. També es disposa d'estadístiques amb un registre de temperatures per analitzar la informació i detectar possibles estalvis d'energia.

Sense preocupacions

El sistema coneix les hores de funcionament dels aparells que requereixen manteniment i ens avisarà, per exemple, del manteniment de filtres. També és capaç de detectar un mal funcionament de la instal·lació, avisant immediatament i passant a mode protecció.


Domòtica Climatització
DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome

Distribució
EQUIP

EQUIP

Tracte humà, compromís i responsabilitat

Coneix-nos!
ATENCIÓ AL CLIENT

ATENCIÓ AL CLIENT

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns
Top