Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Twitter Facebook YouTube
MANRESA (BAGES)
Pol.Ind. Els Dolors
C/ Sallent 46-48
T. 93 873 71 00
manresa@tecnical.cat

IGUALADA (ANOIA)
França 20
T. 93 806 62 62
igualada@tecnical.cat
Inici Smarthome
SMARTHOME
domòtica inmòtica

Smarthome

La Smarthome és un conjunt de sistemes capaços d'automatitzar un habitatge, amb sistemes de gestió energètica, seguretat, il·luminació, climatització, multimèdia i comunicació. Poden estar integrats per mitjà de xarxes interiors i exteriors de comunicació, cablejades o sense fils.

Una Smarthome és sinònim que la casa funciona per si sola, no cal preocupar-se del sistema de clima, les persianes o els horaris. La casa realitzarà de forma automàtica nombroses accions i processos que no necessiten ser activats o graduats manualment.

I si cal actuar manualment es pot fer de manera fàcil i ràpida, activant o desactivant funcions o graduant des del Smartphone, comandaments o polsadors.

Cada projecte és únic, perquè cada habitatge és diferent. Dissenyem solucions específiques i personalitzades per a cada client per oferir-li la millor solució a les seves necessitats.


Inmòtica

La inmòtica és l'automatització d'edificis d'ús terciari o industrial (oficines, edificis corporatius, hotelers, empresarials i similars), mitjançant sistemes de gestió automatitzada de les instal·lacions, amb l'objectiu de reduir el consum d'energia, augmentar el confort i la seguretat.

Un edifici "intel·ligent" incorpora sistemes d'informació i serveis avançats d'activitat i telecomunicacions. Amb control automatitzat, monitoratge, gestió i manteniment dels diferents serveis de l'edifici, de forma òptima i integrada, local i remotament.


Tecnical és una empresa referent dins el món de la Smarthome i inmòtica, i amb una àmplia experiència en el sector terciari i residencial, treballant tant en l'àmbit privat com públic.

Tecnical Smarthome una Solució Completa Manresa Igualada Barcelona


COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

ON ESTEM

TROBA'NS

Localitza les nostres instal·lacions fàcilment

On Estem
ATENCIÓ AL CLIENT

ATENCIÓ AL CLIENT

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns