Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Inici Smarthome
SMARTHOME
domòtica inmòtica

Smarthome

La Smarthome és un conjunt de sistemes capaços d'automatitzar un habitatge, amb sistemes de gestió energètica, seguretat, il·luminació, climatització, multimèdia i comunicació. Poden estar integrats per mitjà de xarxes interiors i exteriors de comunicació, cablejades o sense fils.

Una Smarthome és sinònim que la casa funciona per si sola, no cal preocupar-se del sistema de clima, les persianes o els horaris. La casa realitzarà de forma automàtica nombroses accions i processos que no necessiten ser activats o graduats manualment.

I si cal actuar manualment es pot fer de manera fàcil i ràpida, activant o desactivant funcions o graduant des del Smartphone, comandaments o polsadors.

Cada projecte és únic, perquè cada habitatge és diferent. Dissenyem solucions específiques i personalitzades per a cada client per oferir-li la millor solució a les seves necessitats.


Inmòtica

La inmòtica és l'automatització d'edificis d'ús terciari o industrial (oficines, edificis corporatius, hotelers, empresarials i similars), mitjançant sistemes de gestió automatitzada de les instal·lacions, amb l'objectiu de reduir el consum d'energia, augmentar el confort i la seguretat.

Un edifici "intel·ligent" incorpora sistemes d'informació i serveis avançats d'activitat i telecomunicacions. Amb control automatitzat, monitoratge, gestió i manteniment dels diferents serveis de l'edifici, de forma òptima i integrada, local i remotament.


Tecnical és una empresa referent dins el món de la Smarthome i inmòtica, i amb una àmplia experiència en el sector terciari i residencial, treballant tant en l'àmbit privat com públic.

Tecnical Smarthome una Solució Completa Manresa Igualada Barcelona
DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome

Distribució
ATENCIÓ AL CLIENT

ATENCIÓ AL CLIENT

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns
EQUIP

EQUIP

Tracte humà, compromís i responsabilitat

Coneix-nos!
Top