Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Inici Smarthome Energia
Energia
Domòtica Energia

Automatitzar per ser més eficient

El sistema treballa per ser energèticament més eficient i estalviar. Totes les funcions tenen en compte l'eficiència en funcionar, combinant-se entre elles amb el mateix objectiu, controlar el consum.

L'escalfor natural

Les finestres són molt importants en la gestió de la temperatura. A l'hivern s'aprofita l'escalfor del sol pujant les persianes per ajudar a la calefacció i a l'estiu s'evita l'excessiva exposició per no reescalfar els espais i ajudar a l'aire condicionat ombrejant les estances.

El sistema coneix les estacions de l'any i els horaris, i fins i tot a través del servei meteorològic, té informació de les previsions. A més el sensor de pluja li diu si està plovent. Amb tota aquesta informació ajusta les persianes i altres elements de climatització automàticament, per aconseguir la màxima eficiència energètica.

Estalvi potencial d'energia

Gestionant la climatització per zones i horaris, es pot programar la temperatura adequada per a cada habitació i espai, adaptada a l'activitat que es realitza.

Amb control individual i el temporitzador es pot gaudir de la temperatura adequada en cada moment del dia i la nit mentre es controla la despesa d'energia.

A través de l'App en smartphones, tablets i ordinadors tenim accés a estadístiques de consum i temperatura per detectar possibles estalvis d'energia.

App Energia Mòbil Tablet

Panells solars

Instal·lar panells solars i produir la nostra pròpia energia suposa una reducció dràstica de la factura energètica.

Podem controlar quanta energia produïm i quan la produïm per aprofitar al màxim l'energia del sol en combinació amb la xarxa elèctrica exterior. Depenent dels horaris i la nostra activitat podem prioritzar consums en el moment que són més eficients.

Des de l’App podem saber el consum i producció d'energia, en cada moment, per optimitzar el sistema.

App Energia Mòbil Tablet
Domòtica Energia Panells Solars
DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome

Distribució
EQUIP

EQUIP

Tracte humà, compromís i responsabilitat

Coneix-nos!
ATENCIÓ AL CLIENT

ATENCIÓ AL CLIENT

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns
Top