Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Inici Smarthome Multimèdia
Multimèdia
Domòtica Multimèdia

Música, cinema i molt més

La música t'acompanya

La música és un dels elements més importants de l'àmbit multimèdia, i per a la majoria de les persones, un mètode de relaxació que acompanya en les estones d'oci i moments especials.

Amb el sistema Smarthome podem despertar-nos amb la nostra cançó preferida, escoltar música al bany o programar un so personalitzat per al timbre de la porta.

Música independent a cada espai

El sistema permet reproduir música diferent en cada habitació o espai definit, de manera que podem escoltar un estil de música al saló mentre els nens juguen amb les seves cançons favorites a la seva habitació o a la cuina el nostre artista favorit ens ajuda a preparar el millor menú.

Varietat de fonts

Podem triar moltes fonts diferents per reproduir àudio des del sistema, com la teva biblioteca personal, serveis de música per internet com Spotify, Google Play Music o Tuneln, vincular el smartphone o tablet, emissores de ràdio locals o internacionals per internet.

Multimèdia Música

El cinema a casa

Podem convertir el nostre saló, sala de jocs o habitació en un cinema, amb només una ordre a través de polsador o comandament a distància, la llum baixa la intensitat, baixen les persianes, s'activa la pantalla, projector, so envoltant... Tot a punt per a la millor experiència.

Domòtica Multimèdia Home Cinema

Seguretat i avisos

Pot integrar-se l'àudio de l'alarma o les alertes que emet el sistema Smarthome quan es detecta fum, fuita d'aigua o qualsevol altra anomalia que sigui detectada. També poden programar-se altres avisos per quan, per exemple, la porta del garatge està massa temps oberta o si pugem la temperatura del bany, el sistema ens avisa quan aquesta s'ha assolit.

Tot integrat

Per a una gestió fàcil i còmoda, tots els dispositius multimèdia estan integrats, i es poden controlar des de l'aplicació per a smartphone/tablet, des de polsadors o amb un únic comandament a distància.

A més també es poden automatitzar accions, com per exemple, que a l'entrar al bany al matí s'activi la teva emissora de ràdio preferida.


DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome

Distribució
EQUIP

EQUIP

Tracte humà, compromís i responsabilitat

Coneix-nos!
ATENCIÓ AL CLIENT

ATENCIÓ AL CLIENT

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns
Top