Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Inici Robòtica Industrial
Robòtica Industrial
Robòtica Industrial

Robòtica integrada: La clau per a la producció eficient, flexible i segura


Els robots industrials ofereixen una solució per a una àmplia gamma de processos de manipulació i per a molts sectors de la indústria i la logística. La productivitat, eficàcia, higiene, reducció d'espai i seguretat es poden millorar considerablement mitjançant la integració de solucions robòtiques.

La flexibilitat dels sistemes robòtics és un factor clau, tenen la capacitat d'adaptar-se molt ràpidament a diferents productes dins de la mateixa línia de producció, el que els fa ideals per a situacions que requereixen transicions freqüents i ràpides.

Solucions robòtiques

Solucions robòtiques personalitzades per a cada projecte

La gran varietat de robots i controladors d'última generació disponibles actualment permeten dissenyar solucions específiques per a cada necessitat. Segons els criteris del projecte, com la càrrega, el rendiment i l'entorn, es poden configurar diferents robots, accessoris, controladors i sistemes de visió, monitorització i seguretat adaptats a cada sector i necessitat concrets.

Des dels robots antropomòrfics als col·laboratius i passant pels delta, scara i mòbils. Cada solució robòtica té el seu camp d'aplicació ideal.

Disseny del sistema robòtic

Disseny del sistema robòtic

La creativitat en l'elecció, instal·lació i configuració dels diferents elements d'una solució robòtica, és clau per a un resultat final de producció eficient i rendible.

A Tecnical, amb més de 30 anys d'experiència en el món de l'automatització industrial, tenim la capacitat d'oferir solucions robòtiques òptimes per a cada cas i el millor servei en totes les etapes del projecte. Gràcies a aquesta dilatada experiència, també comptem amb la complicitat dels principals fabricants de robòtica, per oferir un servei àgil i amb el major nivell tecnològic.

Indústria 4.0

Indústria 4.0: Revolució de l'automatització digitalitzada

Les fàbriques intel·ligents ja són una realitat i el món de la robòtica s'integra perfectament en elles. Instal·lacions, màquines i sistemes d'emmagatzematge formen un "ecosistema de producció intel·ligent" capaç de generar i intercanviar informació de forma autònoma.

L'anàlisi d'aquest flux d'informació permet crear i gestionar models productius amb un alt valor afegit i gran potencial d'estalvi de costos. Ser competitiu és essencial, i la competitivitat sense aplicar sistemes d'indústria 4.0, ja no és possible avui dia.

+INFO
Eficiència energètica

Eficiència energètica

L'eficiència energètica és un dels principals reptes a què s'enfronten les indústries que volen ser competitives, i la factura energètica és un dels principals factors que influeixen en el cost final d'un producte.

Amb l'automatització dels processos, i especialment mitjançant la robòtica, es consumeix l'energia necessària de forma controlada, evitant les despeses innecessàries que provoquen altres sistemes de producció menys eficients. L'automatització contribueix a tots els nivells a una major eficiència energètica.

Robòtica Industrial

ENGINYERIA

ENGINYERIA

Ens agafem de la mà del projecte i el guiem a bon port


Enginyeria
DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome


Distribució
DOMÒTICA

SMARTHOME

Automatització, control i gestió en habitatges i infraestructures

Informa't
Top