Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Inici Smarthome Seguretat
Seguretat
Domòtica Seguretat

La seguretat, un dels eixos fonamentals de la Domòtica i Inmòtica

El sistema sempre està vigilant perquè la casa o edifici siguin més segurs, tant per a les persones com per a la pròpia edificació i especialment quan no hi ha ningú o tots estan dormint.

L'alarma actua en cas d'intrusió o alertes tècniques informant de la incidència directament al mòbil. En el cas d'alerta tècnica el sistema també actua avisant-nos de la presència de fum o, pot per exemple, tallar l'aigua si hi ha una fuita.

Sistema d'alarma ja inclòs

Amb la instal·lació Smarthome no cal afegir un costós sistema d'alarma addicional. Els mateixos elements com detectors de moviment, contactes de finestra i altres sensors es poden programar per crear un sistema d'alertes segur. Encara que no estigui connectat a una central receptora, davant de qualsevol problema, fa una trucada al propietari.

Informació útil

Des de l'App amb un Smartphone o tablet podem veure l'estat de finestres i portes, si no estem segurs d'haver tancat bé en sortir només hem de consultar el mòbil. També podem generar alertes que ens avisin si, per exemple, la porta del garatge està massa temps oberta.

Amb la mateixa aplicació podem visualitzar les càmeres de seguretat per veure si els nens han arribat bé del col·legi o com està la nostra mascota quan està sola.

App Seguretat Mòbil Tablet

Simulació de presència

Durant les vacances, el final de setmana o qualsevol altre motiu pel qual ens absentem durant un període de temps la simulació de presència actua sobre algunes persianes i llums perquè sembli que estem a casa per espantar possibles lladres.

El meu sistema, les meves dades

Totes les dades i informació personals que utilitza el sistema estan en un servidor dins de casa teva, no en el núvol. Cada instal·lació té xifrat personal d'accés perquè les dades estiguin sempre fora de perill.

El Servidor emmagatzema la informació directament a la targeta SD. Informació delicada com el nombre dels residents, comportaments diaris o horaris d'ocupació de la casa, així com les vacances, multimèdia de les càmeres o estatus de l'alarma, etc. romanen a la casa.

Servidor Domòtica
DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome

Distribució
EQUIP

EQUIP

Tracte humà, compromís i responsabilitat

Coneix-nos!
ATENCIÓ AL CLIENT

ATENCIÓ AL CLIENT

Estarem encantats de resoldre't qualsevol dubte

Contacta'ns
Top