Automatització Industrial

Pneumàtica • Instrumentació • Automatismes • Smarthome

Software M2SmartDisponible a Google Play

Suport i programació remota de PLC


Aquest software és 100% personalitzable, es pot adaptar a les necessitats concretes del client, amb una aplicació totalment a mida


Programa i depura els sistemes de forma remota, sense la necessitat d'estar físicament allà.

Sabem que hi ha productes al mercat que permeten treballar de forma remota, però tots són cars i requereixen una connexió activa a Internet, el que implica un cost mensual.

M2Smart M2Smart

M2Smart és un sistema tecnològic exclusiu que permet programar PLCs de forma remota sense necessitat de comprar hardware costós o tenir una connexió a Internet secundària activa.

M2Smart

Només es necessiten tres coses:

• Un punt d'accés

• Un Smartphone

• El software M2Smart

A més, el punt d'accés es pot moure d'una màquina a una altra, pel que no és necessari un dispositiu per a cada màquina, si no es vol.

M2Smart

El sistema M2Smart també pot instal·lar-se en vehicles mòbils. Si ocorre un problema amb la programació del PLC de la maquinària del vehicle, només cal connectar M2Smart per tenir assistència remota.

No cal suspendre el treball per al manteniment o fer desplaçaments innecessaris fins a la ubicació del vehicle per solucionar el problema.

Com funciona M2Smart?


Com la idea més excel·lent, el seu secret és la seva simplicitat. Per programar PLCs, només has de tenir-los connectats a una LAN. El diagrama de treball és així:

M2Smart

Tenim un Smartphone, connexió al PLC des del punt d'accés i el punt d'accés. Després establim una connexió amb l'ordinador de manteniment a través d'una VPN.

Tot això és possible gràcies a la nostra aplicació M2Smart i al sistema en el núvol. El sistema gestiona les dues parts per establir la connexió i assegurar-se que no has de preocupar-te pels detalls tècnics i pots centrar-te en el teu treball.

Senzill. Eficaç. Exitós!

Vídeo


Variador Omron Q2A

VARIADOR Q2A

Nou variador de freqüència Q2A per a aplicacions a mida


Informa't
DISTRIBUCIÓ

LES MILLORS MARQUES

Automatismes, Pneumàtica i Smarthome


Distribució
ENGINYERIA

ENGINYERIA

Ens agafem de la mà del projecte i el guiem a bon port


Enginyeria

Comparteix aquesta pàgina

Top